Rmx 2450..no signal..

Moderators: Cameron Shoffner, Christian Cook, Kirk Fyvie, Martin Barbour, Gary Evans_QSC, QSC-Dale Sandberg

Sun Dec 21, 2014 4:03 pm

  • i have a rmx 2450..when i plug it in everything lights up as normal,,but,,when i plug in anything to the amp i am getting no signal..tried different ways but getting no signal light flashing & no sound output..any suggestions??thanx..
    chalky
    Rookie
     
    Posts: 10
    Joined: Sun Dec 07, 2014 4:27 pm

Mon Dec 22, 2014 10:26 am

  • Make sure you have a signal actually getting into the amp. I'd suggest using a test signal generator plugged directly into the amp inputs, but you can also use any audio signal source that you know is good, like a CD player, MP3 player, etc. The idea is to bypass anything upstream of the amp and instead inject signal directly into the amp.

    The signal LEDs respond to signal on the respective channel outputs, so if you put a good signal into the amp inputs, you should be able to get signal out if the gain is turned up.
    Bob Lee
    Technical Communications Developer
    QSC, LLC
    Fellow, Audio Engineering Society
    Image
    "If it sounds good, it is good." —Duke Ellington
    User avatar
    Bob Lee
    QSC Audio Products
     
    Posts: 2518
    Joined: Thu Mar 06, 2003 2:01 am
    Location: Costa Mesa, California



Return to Power Amplifier General Discussion - Applications, tips and tricks, and more




Information
  • Users browsing this forum: No registered users and 1 guest